Tidinställt inlägg

-bild från när Isa och jag var i Turkiet förra året
Hejdå Sverige!!
Nu sitter vi troligen på Arlanda och ska strax gå på planet. Planet går 13.55 och vi är framme i Bodrum runt 20.30. Det tar 3 timmar med flyg dit men vi ska mellanlanda i Istanbul därför tar det längre tid. Åh det ska bli så himla skönt! Jag kanske kan blogga lite från Turkiet för vi har wifi där. Men det är inget jag kommer lova annars hörs vi när jag kommer hem! Ni får ha det så bra här hemma! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 april ♥

Idag efter skolan fick jag ett jobbigt meddelande att min farfar gått bort. Han blev 82 år gammal men tänker inte gå in mer på det. Den här dagen blev en av det värsta dagarna, orkar därför inte berätta hur min dag har varit.
Och imorgon åker jag ju till Turkiet som ska bli så himla skönt! 
Det kommer därför inte bli någon bloggning från min sida både för det som hände idag och att jag åker bort i 12 dagar. 29 april, vila i frid Farfar ♥
(har ingen passande bild till det här inlägget)

Te & Solsidan


Ingen söndagsångest

Halloj! Helgen har jag bara spenderat hemma, gjort massa nödväniga saker som städat rummet, packat osv. Så nu har jag packat helt klart så det känns skönt. Idag följde jag med mamma och pappa till Sickla för kände att jag behövde nya underkläder så fick med mig hem en bh och trosor. Och nu ligger jag i min säng och ska kolla på One tree hill. Sen måste jag plugga till So provet jag har imorgon och sen på tisdag åker jag!! Wey, så har därför ingen söndags ångest! Får se om jag bloggar nåt mer idag men lovar att blogga mer imorgon igen. Puss
 

New in

Salt,199kr
Salt, 399kr

Packar inför Turkiet

 
Hejhej! Tog en lite paus från allt packande och får fortsätta lite senare. Åker ju som sagt på Tisdag med min familj och min brosa Roger och hans familj till vår lägenhet. Längtar så sjukt mycket! 
Bloggningen har varit kass den här veckan men i onsdags gick jag på Justin Bieber konserten. Fast jag inte köade fick jag ändå bra plats. Det går inte beskriva va bra och det var! Och hela han, helt perfekt. 
Igår efter skolan åkte Isa och jag hem till mig, vi åt mellis och sen åkte vi till stan. Fick med mig ett par svarta jeans och en blus jag kan visa er i nästa inlägg. 
Har inga planer för idag men det är så himla fint väder så antar jag kommer vara ute ganska mycket. 
Berättar senare om dagen, vi hörs puss
 

Obeskrivligt

Behövde aldrig övertala mina föräldrar istället så tillätt dom mig gå på konserten. Så är så himla glad och taggad till att jag ska få se honom i Globen och dessutom Gloden Circle! Allt är tack vare en tjej som heter Johanna och går i min skola som tyvärr inte kunde gå på konserten och därför säljer sin biljett. Så tack till henne! Det var det jag vill säga med det här inlägget, haha. Ska byta om snart och ska gå till dansen som börjar 20.15. Vi hörs imorgon! Puss

Då var det måndag igen

En tråkig vanlig måndag avklarad. Det bästa med dagen var att vi åt på Sibylla, typ. När många är på Justin Bieber konserten ska jag sitta hemma och plugga. Dessutom så vet jag inte om jag får gå på hans konsert på onsdag eftersom vi har nationella i engelska. Anledningen är att jag åker på tisdag nästa vecka till Turkiet och därför ingen tid till att göra nationella, så det är ganska segt! Får försöka övertala min föräldrar. Aja, nu ska iallafall börja plugga. Har så himla mycket att göra innan jag åker. Men vi hörs! Förresten ha så kul ni som ska på Justin Bieber konserten ikväll! Puss 
 

21 April

Hejhej! Idag så har jag haft en super bra dag eftersom Justin Bieber vinkade till mig, Linn och Linnea. Imorse så åt Linda och jag en jättegod frukost som ni såg i inlägget under, Efter det fixade vi oss snabbt och gick ner till Vallen. Vi kollade ett tag på fotbollsmatch tillsammans med Linn och Linnea. Sen gick vi till donken och åt, Sen fick vi reda på att Justin Bieber var på Sheraton hotell så jag, Linn och Linnea åkte direkt dit. Och vi fick reda på i vilket hotellrum han bodde i och ja som jag sa så vinkade han till hos genom sitt hotellfönster. Helt sjukt! Kan fortfarande inte förstå att det är sant och att det var han! Puss
 

Frukost ✻

Just nu sitter vi och äter en mysig frukost i solen!
Vi hörs senare då jag berättar mer om dagen, pusspuss

Nu ska vi mysa galet framför Bitchkram


Lördag

-bild från idag
Tjatja! Sitter just nu hemma hos Linda. Jag har spenderat min lördag med henne, vi har haft en liten photoshoot och sen har vi kollat på när mittt brorsbarn spelat fotboll. Vann med 10-1, wihoo. Efter matchen så åkte vi hem till mig, vi bakade kladdkaka. Sen åt vi middag hemma hos Linda, tacos. Jättegott! Och ikväll ska vi kanske dra ut eller så blir det myskväll framför någon bra film. Vi får helt enkelt se! Tror nog det här enda inlägget för idag, men vi hörs imorgon! Puss
 

Tillbaka

Parfym - Tommy Hilfiger
När jag kom hem låg det här på sängen, tack mamma! 
Hejhej! Förlåt för den kassa bloggningen men ska försöka blogga mer nu framöver. Vet inte vart jag ska börja, men förra helgen så var jag hos min brorsa och hans familj. Jag hade iallafall en superbra helg! Vi var på 30 års firande bland annat och jag fick spendera helgen med mitt brorsbarn Inez. På måndag morgon kom mina föräldrar hem från Tyskland och då fick jag en Tommy Hilfiger parfym, som ni ser på bilden. I veckan så har jag varit skolan och det har gått bra förutom att vi haft många prov och jag har varit lite halvt sjuk, ont i halsen, förkyld. Men nu så mår jag bättre. Idag är det fredag och har inga planer för kvällen. Vill gärna göra något roligt eftersom jag inte var hemma förra helgen. Nu ska jag göra något att äta sen kolla ett avsnitt av oth. Så vi hörs senare! Puss 
 

Snart så

Bloggpausen är snart över och då börjar vi på riktigt. Förlåt & håll ut!! 


home sweet home

Hej sötnosar!
Ligger just nu nere i vardagsrummet med min lillebror och kollar på disney channel. Han har varit hemma med mig i två dagar nu och hjälpt mig massor, min älskling. Han har serverat mig tårta (glass marängar banan och chockladsås) till frukost, öppnat dörrar åt mig och hämtat vatten osv. Haha så söt! 
Börjar iallafall äntligen kunna lyfta benet så jag kan stödja runt mig med kryckorna så det är jätteskönt verkligen. Riktig panik känsla att annars inte kunna göra någonting själv.
Hur som helst, David kommer hit vilken sekund som helst och ska vara här i ett tag. Äntligen skönt med lite sällskap nu när jag legat isolerad i en vecka haha. Vi hörs lite senare, puss!
 

Hello!

 Lever gör jag och operationen gick bra. Har inte mått så bra efter däremot men börjar må bättre nu iallafall så det är skönt. Ligger i sängen och gör inte så mycket, inte så mycket jag kan göra egentligen. Kollat på en massa Oth avsnitt och hållt på med mobilen i två dagar nu och börjar redan tröttna på sängliggandet haha :( Menmen, det är värt det!! 
Tänkte iallafall försöka blogga massa andra inlägg som tips, bilder (från turkiet bla så håll utkik!!) bekännelser, listor osv under tiden jag är hemma för vad jag gör är inte så värst intressant.

Sommar, sommar, sommar


SUMMER FEELINGS

Jordgubbar med mjölk!!!!!!

Balklänning, dans

 
- I Julas, bildbrist
 
Hej finisar! Idag efter skolan fick jag sitta kvar på omprovstiden och göra andra delen av nationella i fysik eftersom jag var sjuk när vi hade det. Det gick ganska bra, tror jag. Efter det fick jag skynda mig hem för att sen åka till Ekerö och titta på en balklänning som jag sen köpte. Åh är så himla nöjd!! Och det känns skönt att det är klart. Jag kom hem runt halv åtta och då jag har försökt träna in dansen vi har prov på imorgon i idrotten. Men det känns som att jag kan lite iallafall. Ska nu sätta på ett avsnitt av Oth och bädda ner mig i sängen. Så kommer nog inte blogga något mer idag utan gör det imorgon istället. Vi hörs då! Puss 
 

8 april

Bilder från idag tagna av Isas blogg

Hejhej! Idag var det första skoldagen efter lovet, en helt vanlig måndag. Efter skolan så gick jag och isa hem till henne, åt mellis, jag tog outfit bilder på henne och hon fixade mitt hår. Sen så kom mamma och hämtade mig för att sen åka till Sickla. Vi köpte lite små saker, bl.a. fick jag med mig hem en stickad tröja från Vila som jag kan visa er senare i ett annat inlägg. Vi åt även på donken, så himla gott! Nu har jag lite bråttom ska iväg på dansen som börjar om en halvtimme ungefär. Puss! 

Tillbaka!

Hej, Rebecka här. Tänkte börja blogga igen nu efter påsklovet när allt är tillbaka till rutiner och så. Får väl försöka göra bloggningen till en daglig rutin också den här gången haha. 
Större delen av det här lovet har jag spenderat på träningsläger i Turkiet med mitt lag. Har varit hur roligt och skönt som helst!  Däremot var det lite tråkigt att va på sidan om plan istället för på plan men fått väldigt mycket rehab och styrka gjort ändå så det känns skönt!  Kommer ha tid att lägga ut massor av bilder i veckan.
Kom iallafall hem i fredags och har tagit bara tagit det lugnt i helgen. Varit med David, Sofia och ganska mycket med min familj också så det har varit mysigt. Ska alldeles strax lägga mig och kolla på Oth och försöka få lite sömn. Imorgonbitti är det dags för operationen. Lite småläskigt men samtidigt skönt som fan att få det gjort så nu är det bara att köra. Ska vara tillbaka till nästa säsong.
Jag och min lilla halvkusin häromdagen!

SORRY

Igår på dagen var jag och kollade på Lukas när han spelade fotboll. Efter det så åkte jag hem tog det lugnt innan middagen. På kvällen gick jag över till Linda, vi såg på film, Shoo bre och åt massa gott. Jättemysigt! 
Idag åkte jag med mamma och pappa till farmor, fikade där och så. Det var ett tag sen jag såg farmor så det var kul att träffa henne en liten stund. Sen åkte vi vidare till Länna där jag köpte lite grejer som ni ser på bilderna under. Och sen åkte vi till pappas bror en snabbis. Nu så är jag hemma och ska fixa lite små saker inför skolan imorgon. Sen bara ta det lugnt resten av kvällen och ska försöka lägga mig tidigt ikväll. 
- löparskor, spring/vind jacka och en stickad kofta (förlåt, för dåliga bilder) 

Hallonsorbet

-Hallonsorbet jag gjorde till efterrätt i förrgår
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-04-04

Idag så var jag hemma hela dagen för Emma kunde inte träffas pga att hon inte kände sig bra. Fick iallafall massa gjort, städat rummet och fixat lite andra små saker. Okej det kanske inte var så mycket..haha. Kollade även några avsnitt av One tree hill. Sen var det så himla fint väder idag så satt ett tag ute och gjorde ingenting. Imorgon ska mamma och jag leta efter en balklännig, har inte ens börjat kolla. Så det är vad jag ska göra imorgon! Vi hörs då, kommer inte blogga mer idag. Godnatt!

PÅSKPRESENTER

+ 2 ansiktsmasker, strumpor, tuschpennor och 3 påskägg
 

Några bilder från landet


Torsdag

Hejhej! Förlåt..Vi har som ni ser inte bloggat på flera veckor, vi har inte haft någon lust till att blogga. Jag ska iallafall försöka att blogga mer framöver, men det är inget jag kan lova. Hoppas att becka sen berättar om hur hon hade det i Turkiet, ni som inte vet så är hon där med laget och kommer hem på fredag. Jag tänkte iallafall berätta lite kort om lovet hittils. På fredagen så åkte jag, mamma och pappa till Trosa där min brorsa och hans familj bor. Där var även min andra brorsa och hans familj. Vi hade som en liten minipåsk, åt en god brunch och letade sen efter påskägg. Vi åkte sen vidare till mitt landställe. Vi blev bjudna på middag på påskaftonen hos några vänner vi har där. I söndags tog jag det bara lugnt, skönt faktiskt! Och på måndagen åkte jag hem igen. Ni ska få se bilder från landet i ett annat inlägg. Kan berätta vad jag gjorde igår, då var jag med Lukas (brorsbarn) hela dagen. Vi åt på Mcdonalds, vi var på bio och såg Croodarna i Sickla, vi gick runt i butiker, vi hade väldigt kul och mysigt! Idag vakande jag runt halv 10 och har sen dess gjort en god frukost som ni ser på bilderna ovan och ska snart kolla massa avsnitt av One tree hill. Vet inte vad mer jag ska göra idag, kanske träffa Emma.
Puss vi hörs!