Glad påsk till er allihop!


Lite allt möjligt


Godmorgon, frukost☆


Äntligen

Börjar äntligen bli frisk igen och känner att jag orkar gå ut. Därför ska jag och Linda gå en promenad ikväll, skönt att komma ut lite! Idag så har jag bara legat och kollat på One tree hill och sen kom pappa hem med pizza mm. (inlägget nedan) Imorgon har vi studiedag, också väldigt skönt. En långhelg! Kommer säkert blogga mer imorgon, puss!

Middag

- Sallad, pizza och bröd

Snö, snö, snö och snö

Jag som trodde våren var på väg, men nej jag hade fel. Sen har jag länge velat börja använda mina vårjackor! 
Imorse så vakande jag med migrän, orkar verkligen inte vara sjuk igen..Det har varit ganska ofta nu på senaste tiden. Måste iallafall försöka ta mig till skolan imorgon. För det första är det nationella prov i fysik och för det andra vill jag inte missa något. Tur att det studiedag på fredag iallafall! Idag så har jag tillbringat min hemmadag framför One three hill. Så himla bra serie! Började kolla igårkväll och ligger redan på avsnitt 10, hehe. Sen har jag bara sovit  resten av dagen. Nu ska äta fruktsallad och plugga lite inför provet imorgon. Puss
 
 

before i die

 

Lördag och Söndag

Tja!
Igår så tog jag det lugnt fram till att Linda kom till mig. Vi gick en promenad och pratade om allt. Sen gick vi hem till mig igen, vi låg i min säng och lyssnade på musik. Runt halv 6 gick vi ner till centrum för att köpa gott till kvällen plus att vi hyrde en film. Linda åt även middag här och vi spenderade kvällen i soffan framför filmen "What to expect!". Filmen var bra och efter det så duschade vi och chillade vid brasan. Vi somnade runt 1 halv 2. Och imorse gick jag upp en halvtimme tidigare för att jag gjorde frukost åt oss båda, så snäll som jag är! Linda gick hem direkt efter frukosten. Då kom Axel hit så var lite barnvakt åt honom. Sen dess har jag tagit det lugnt och rensat mina garderober som snart ska bli nya. Vi hörs puss!

Härliga söndag

Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på One Tree Hill. Min nya serie att kolla igenom alla säsonger på nu! Haha åh jag har för mycket fritid.. Eller egentligen inte då jag har massor att plugga, men det är väl mer som något att sysselsätta mig med istället för att plugga haha. 
Ska iallafall ta en dusch nu och sen funderar jag på att ta mig till någon affär och köpa lite myspys och sen faktiskt ta tag i pluggandet! Oth får vänta på mig tills ikväll. Vi hörs senare, puss!

Helgen

I fredags efter skolan mötte jag upp Moa och vi åkte till Farsta. Hade nämnligen fått presentkort för en sminkning och lite produkter på Makeup Store! Sminken såg rent ut sagt förjävlig ut och var inte nöjd överhuvudtaget så det var lite tråkigt. Däremot var det sminket jag gick dit för så det gjorde inte så mycket. 
Vi tog en snabbis förbi båda oss för att både äta och fixa oss innan vi åkte iväg igen för att fira Oskar som fyllt år. Träffade massa nytt folk och hade skitkul så det var en jättelyckad kväll! Åkte hem med David och sov hos honom.
Var även med honom hela dagen på lördagen, vi var bara hemma och tog det lugnt. Båda var väldigt trötta också så det gjorde inte så mycket! Åkte hem sen och spenderade hela kvällen hemma med familjen. Åt god middag och kollade på Historien om Pi. Tyckte faktiskt att den var väldigt bra! Hade lite småångest att vara hemma en lördagkväll eftersom jag är så himla sällskapssjuk och hatar att sitta inne. Men det var ganska skönt att bara ta det lugnt ändå!
Jag Elise Astrid Victoria & Moa
 
 

New in


Mmmmmm

-Min fika i Farsta
Jag och mamma åkte ju till Farsta och fick faktsikt med mig hem 4 saker som jag kan visa er i nästa inlägg. Idag så slutade vi runt halv 1 för att vi hade håltimme de två senaste lektionerna. Då åkte Malin och jag till Strand, vet inte varför haha. Där så satt vi i solen och åt godis. Sjukt skönt! Jag kom hem runt halv 4 och väntade på att mamma skulle komma hem för att åka till Farsta. Puss&Kram
 

Mot farsta

Hej mina fina! Jag kom precis hem och snart komma mamma och hämtar mig för att vi ska åka till farsta. Ska kolla på lite saker som bikini till Turkiet och låga vita converse och det kommer säkert bli något mer.
Bloggar mer när jag kommer hem och visar sen vad jag köpte. Puss!
 

Day off

Vaknade upp imorse till min trasiga mobil som lyckats pajja under natten, typiskt min tur haha.. 
Den funkade ett litet tag under dagen innan den bara la av igen så hoppas på att den ska funka snart. Klarar mig inte utan den, har typ haft panik hela dagen haha.
Åkte iallafall till sjukgymnasten idag och pratade lite och gick igenom övningar och så, tyckte däremot att han var ganska oproffsig så kommer byta till nästa gång iallafall. Tog därefter en sväng förbi polisen för att förnya passet men det gick inte heller så det måste fixas i veckan iallafall.
Kvällen spenderas hemma då vi ska fira min låtsas pappa som fyller 40. Så det blir att äta middag och umgås med familjen! Ska försöka få lite nytta gjort också, städa rummet, plugga osv. 
Puss
åh barca för ett år sen med 97orna, om exakt 2 veckor blir det Turkiet med laget, fan vad jag längtar!

ONSDAG

Hejhej! Runt halv sju började vi laga middag, kött, pommes och bearnaise. Så himla gott!
Strax efter vi hade ätit åkte jag hem och just nu ska jag sätta på någon film. Har äntligen inget att plugga, tror jag haha. Men först ska jag fixa lite små grejer som ta bort sminket och sätta på mig myskläder osv. 
Tänkte sen lägga upp tips på bra produkter, låter det som en bra idé? 
 

New in


Lillördag hos Becka

Hej sötisar! Idag är onsdag och det vill säga lång skoldag men vi klarade oss igenom den. Vi bestämde oss för att köpa massa gott och bara ta det lugnt. Så det är vad vi gör just nu! Vi har tittat på senaste avsnittet av Pretty little liars också och vi ska snart laga middag. Hoppningsvis kommer vi blogga senare ikväll, vi hörs puss! 

Passfoto

Jag bara tittar bort lite sådär! 
Nu ska jag åka och ta passfoto så har liten bråttom och sen ska jag på dans men vi hörs senare! 
Puss 

Södertälje & Ikea

-älskling
Hej! Kom precis hem efter att varit på Ikea och köpt garderober till mitt rum. Ska bli så himla skönt att få nya garderober! Idag så vaknade jag runt 10 och gick efter frukost till gymmet. Gymmade i en och en halv timme. Efter det så åkte jag, mamma, pappa till Södertälje för att träffa min brorsa och hans familj. Bilden ovan ser ni min sjukt söta brorsbarn Inez. I södertälje gick vi en promenad och fikade på ett mysigt cafe. Vi var där i mer än två timmar och sen åkte vi som sagt till Ikea. Nu sitter jag och kollar på tv och ska snart fixa något att äta. 
Vi hörs imorgon! Puss

weekend

I fredags efter skolan så åkte jag direkt hem & David kom hem till mig. Vi var bara här hemma, tog det lugnt & åt glass typ. Hann tyvärr bara vara med varandra i ett tag för sen åkte jag hem till Sofia med Fanny för att äta pizza, bada jacuzzi och fixa oss inför kvällen. Hur mysigt som helst!!
Strax efter 22 rörde vi oss mot skolan för natt-volleyboll turnering! Vi var utklädda till jättebebisar och vann alla matcher därav hela turneringen. Däremot kunde jag knappt spela pga knät så det var väl tråkigt, men det var väl ganska kul iallafall!
I lördags gick jag upp tidigt (sjukt trött då volleybollen inte slutade förrän 2 typ) för att åka på lagfoto. Lyckades väl förmodligen se ut som skit som jag alltid gör på lagfoto, skolfoton osv. Haha menmen!
Efter det åkte jag med min familj hem till min kusin för att fira honom. Efter några timmar där så åkte jag hem för att senare möta upp Fanny och Johanna. Planerna gick väl lite sådär men kvällen slutade hemma hos Linus där vi var hela kvällen. Sen rörde jag och Fanny oss hem till mig där vi sov vilket vi gjorde väääädligt länge. Vi gick upp vid 2 idag och är jätteutvilad, funderar däremot på hur det blir med sömnen inatt inför skolan imorgon..Usch har riktig söndagsängest och sjukit mycket att hinna med i skolan i veckan.
Därför spenderas dagen hemma med endast massa plugg,
 

Godmorgon babes!


Robin Stjernberg

Jag har haft en mysig och trevlig kväll med Linda och det kunde inte bli bättre när Robin vann Melodifestivalen! Godnatt, Puss&Kram

Tredjeplats

Hejhej! Igårkväll/inatt spelade jag och massa andra nior nattvolleyboll. Jag hade iallafall jättekul. Mitt lag var utklädda till tjuvar och vi kom även 3:a i turneringen! Grymt! Jag var hemma runt halv 3 då jag gick och la mig direkt. Idag så har jag bara tagit det lugnt, känner mig hur seg som helst eftersom jag sovit så lite inatt. Men runt lunch kom Lukas och Axel och gjorde mig mycket piggare! Snart kommer Linda över till mig, hon ska äta middag här sen ska vi kolla på melodifestivalen och till det äta massa gott! Mysigt. Både bilder från igårkväll och ikväll kommer ni få se i ett senare inlägg.
Så vi hörs, pusspuss
 

Godnatt


Dagens outfit + Ikea

Kassa bild men det får duga!!
Hejhej! Idag så gick jag till skolan för mådde mycket bättre och vi hade ju so-prov. Det gick ganska bra var inte helt nöjd men jag får se! Kom precis hem och ska bara äta något litet för snart ska jag åka till Ikea med mamma och pappa. Vi ska köpa lite nya grejer till mitt rum som sagt jag ska göra om det. Så jag har lite bråttom nu, puss
 

Beyonce♥

And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me 
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

/R

Hejhej! Har ju inte bloggat något dom senaste dagarna men har inte haft varken lust eller tid så har bara vilat upp mig i princip. Har iallafall varit hos läkaren och fått svaret att det är främre korsbandet som gått av vilket bara gjorde det hela myyyycket värre då det tar ca 10-12 månader att läka och innebär också operation. Men men, ska sluta vara så förbannad och negativ och bara göra det bästa av situationen helt enkelt! 
Idag har jag varit i skolan hela dagen, har inte fått så mycket gjort alls så därför ska jag sitta resten utav kvällen och bara plugga i princip! Ganska tvingad egentligen då jag har 5 inlämningar och 3 prov att göra och även 1 bok att läsa. Usch. Aja ska sätta igång nu, vi hörs senare puss!

Summer


Sova och plugga

Godmorgon! 
Hemma idag igen, mår inte alls bra så det är lite jobbigt.
Ska försöka sova och kanske plugga lite eftersom imorgon är det so-prov om lag och rätt. 
Men just nu sitter jag och äter lite. Känner att jag lägger bara upp bilder på mat, ganska tråkigt men måste bara bli frisk först, då lovar jag att jag lägger upp andra bilder än mat. 
Får se om det blir någon mer bloggning idag. Puss
 
 
 

Sjuk

Tja! Ja, idag är jag hemma från skolan. Igårkväll började jag känna mig rätt konstigt, illa mående osv. Sen imorse mådde jag bara ännu sämre. Så dagen har jag spenderat i min säng framför pll, har knappt ätit något heller. Hoppas verkligen att det går över imorgon, vill inte missa massa i skolan så en dag får räcka, haha! Har inte något speciellt att skriva men jag hör av mig imorgon. Puss
 
 
 

Mellis


Sheer Love

Hejhej! 
Första skoldagen ändå helt slut. Fyfan för skolan! Har jättemycket att göra den här veckan både i skolan och lite grejer jag måste fixa plus att träna. Men det får väl funka. 
Kom iallafall precis hem och måste snart börja plugga en massa. Sen ikväll ska jag träna som vanligt, dans. 
Måste bara visa er vad jag fick av Linda efter att hon varit i New York på lovet. En mini bodysplash och en mini body lotion från Victroia Secret! Jättegulligt♥
 
 

Inspiration


For me you are perfect

Godmorgon❥


Gäster och Linda

Tjena! Börjar berätta lite kort om gårdagen. Runt halv 6 fick jag skjuts hem till Emma där även Dani var. Vet inte vad vi gjorde men vi hade iallafall jävligt kul. Vi lagade middag och sedan fixade oss för att sen åka på fest hos Sebbe. Emma och jag åkte sen hem till henne runt 1. Vi kollade på film, åt chips och dip. Vi somnade sen runt 3. Idag så åkte jag hem från Emma vid 2 för att jag skulle baka kladdkaka till gästerna som sen kom på middag. Linda kom också hit på middag och nu ligger vi i min säng och tar det lugnt. Jag hör av mig kanske senare, puss
 

tumblr♥

http://rebeckahornsater.tumblr.com

gbewhfnjcw

Lyckades skada mitt vänstra knä på cupen. Precis när mitt högra knä blivit hyfsat bra så att jag åtminstone att spela så gör jag samma skit på vänster knä. Känns förjävligt och orkar verkligen inte med det här ännu en gång. Träningslägret i Turkiet och säsongen börjar, kunde ju inte tajmat det bättre. Nä fy helvete. 
Låg därför inne och grinade hela kvällen igår och har gjort i princip samma sak hela dagen, både för knät men även för lite andra saker som hänt som jag inte tar upp här. Celine kom hit för en stund sen som en räddare i nöden och får mig att tänka på annat iallafall.

Svar

Anonym: hur mycket kostade löshåret
Svar: Det kostade 630 kr fast sen kostar clipsen lite också, tror det är 50 kronor per paket eller något sånt 

Amanda: vad hade du köpt från gant? :)
Svar: Köpte en t-shirt till David :) 

 
 
 
 

Städat mitt rum

Hejhej! Idag vaknade jag runt 10, åt frukost och kollade ett avnsitt av pll. Sen bestämde jag mig för att städa mitt rum så det är vad jag har gjort hittils. Dagens planer är att åka och köpa lite nya grejer till mitt rum med mamma eftersom jag snart ska inreda och möblera om. Sen ikväll ska jag sova hos Emma med Dani. Berättar mer om vad vi ska göra lite senare för nu måste jag börja fixa mig innan jag åker. Pusspuss

New in

En ljusrosa långärmad piké - Gant 
Har helt glömt bort att lägga upp men köpte den för ett tag sen
Puss